Bij verbouwing.nl zijn meer dan 500+ stratenmakers aangesloten

Vergelijk vrijblijvend stratenmakers en bespaar tot wel 30%

Een oprit bestraten, een tuinpad aanleggen of een terras bestraten? Het zijn enkele voorbeelden van projecten waar u een stratenmaker voor kunt inschakelen. U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan, maar u bent gewaarschuwd: als u niet weet waar u aan begint, is het inschakelen van een ervaren stratenmaker het advies. Verbouwing.nl brengt u gratis in contact met meerdere stratenmakers die u kunnen adviseren en een scherpe offerte kunnen uitbrengen.

Prijzen van een stratenmaker

Wat kost nu precies een stratenmaker? Er zijn veel klussers die het aanleggen van een bestrating voor u kunnen doen, vaak tegen scherpe prijzen. Daar zitten ook zwartwerkers tussen. Weet waar u aan begint, wanneer u kiest voor een inofficiële stratenmaker. U bespaart misschien enkele euro's per uur, maar u kunt vaak nergens op terugvallen in geval van onenigheid of slecht geleverd werk. Echte gespecialiseerde stratenmakers zijn vakmensen. Zij hebben veelal een opleiding tot stratenmaker gevolgd of het vak geleerd in vele jaren relevante werkervaring. Daar staat dan ook kwaliteit en garantie tegenover. Verbouwing.nl brengt u alleen maar in contact met gespecialiseerde, ervaren vakmensen.

Als richting in de prijzen van een stratenmaker kunt u bedragen tussen de €30,00 en € 50,00 per uur aanhouden. Dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid werk, of u zelf al veel voorwerk verricht en andere factoren. Sommige stratenmakers hanteren een prijs per vierkante meter (m2). Een tarief tussen de € 9,00 en € 13,00 per m2 is een goede richtlijn. Laat u zeker adviseren door meerdere aanbieders. Vraag gerust meerdere offertes op en vergelijk de prijzen. U maakt uw keuze voor die partij die u het beste kan helpen tegen de beste voorwaarden. Succes met uw project!

Stratenmakers bij voorkeur uit uw regio. Ontvang hier de laagste vierkante meter prijs voor een stratenmaker per email.

Voor een gedegen advies en een goede offerte is het belangrijk dat u uw projekt goed omschrijft.
Onderstaande punten kunt u hierin mee nemen.