Prijzen van een hovenier

verbouwing.nl

Hovenier Offertes

Vergelijk 6 hoveniers in uw regio!

Vergelijk altijd voordat u koopt, en bespaar 30% op uw kosten!


Is uw tuin nodig toe aan een opknapbeurt? Of u heeft een (nieuwbouw)huis opgeleverd gekregen en u wilt nu de tuin aanpakken? Heeft u zelf geen tijd of simpelweg geen groene vingers? Dan kan een hovenier uitkomst bieden! Een hovenier kan u helpen bij zowel het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin, als ook bij het renoveren en onderhouden van een bestaande tuin. Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes op van de beste hoveniers bij u in de buurt.

Nieuwe tuin

Het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin is specialistisch werk. Dat gaat verder dan het plaatsen van bomen, struiken, planten en bloemen! Welke gewassen passen goed bij elkaar en welke niet? Wilt u borders laten metselen, een tuinpad aanleggen, een vijver in de tuin? Waar legt u het terras waarop u heerlijk kunt genieten van uw tuin op een mooie zomerse dag? Hoe houdt u rekening met lichtinval? Wilt u verlichting in de tuin? Moet de tuin afgeschermd worden van omliggende tuinen?

Een hovenier of tuinarchitect kan met al zijn kennis en ervaring een ontwerp maken van uw nieuwe tuin. Hierbij houdt hij rekening met de beschikbare ruimte, inclusief factoren zoals buren, bomen of schuurtjes, de ondergrond en natuurlijk niet te vergeten: uw eigen wensen en voorkeuren. Het is een vak apart om van een tuin een harmonisch geheel te maken. De hovenier of tuinarchitect heeft ruimtelijk inzicht en kan met bepaalde plantensoorten en accessoires zelfs een thema creëren, zoals een Japanse tuin of Frans tuin.

Bestaande tuin

Heeft u reeds een tuin maar is deze toe aan een grote opknapbeurt? Of wilt u echt het roer omgooien en wat anders in uw tuin? Ook dan kan een hovenier u helpen. De hovenier kan u helpen bij werkzaamheden als snoeien, maaien, schoffelen, onkruid wieden, bemesten, eventueel de vijver schoonmaken en gaat u zo maar door.

Wist u dat een hovenier ook is in te schakelen voor periodieke onderhoudsbeurten van uw tuin? Een hovenier heeft verstand van beplanting en weet precies welke werkzaamheden moeten gebeuren in welk jaargetijde. De tuin winterklaar maken, het gazon bemesten of bollen planten in het voorjaar … u hoeft zich er geen zorgen meer om te maken. U hoeft alleen nog maar te genieten van uw tuin. Het voordeel van een langdurig onderhoudscontract met een hovenier is dat de hovenier uw tuin 'leert kennen'.

Prijzen van een hovenier

Wat kost een hovenier? De prijzen van een hovenier kunnen worden berekend. Een hovenier kan zijn diensten aanbieden op basis van een tarief per uur. Dit kan variëren tussen de € 30,00 en € 50,00 per uur. Let u wel goed op of u gebruik maakt van een erkend hovenier of van een klusjesman die in te huren is voor allerhande werkzaamheden. Deze laatste categorie hanteert lagere prijzen.

Een andere manier van bereken van prijzen van een hovenier is een totaalprijs voor een project. De hoogte van de prijs is sterk afhankelijk van de werkzaamheden die vallen binnen het project. Uw wensen spelen daarbij een grote rol. Projecten worden veelal geoffreerd. U doet er verstandig aan om altijd meerdere offertes bij verschillende hoveniers op te vragen voor uw tuinproject. Door de offertes te vergelijken kunt u vele honderden euro's besparen.

Wilt u graag een onderhoudscontract afsluiten met een hovenier, dan kan dat bij professionele hoveniers. U geeft aan wat u wilt, hoe vaak dat u wilt dat de hovenier langskomt. De hovenier kan een goede planning maken en u een prijsopgave doen toekomen. Voordeel van een langdurig contract is dat de prijzen per bezoek gemiddeld lager komen te liggen.

Verbouwing.nl brengt u graag in contact met meerdere hoveniers. Zij kunnen, op basis van de informatie die u kunt overleggen, u een gratis en vrijblijvende offerte uitbrengen. U kunt de offertes vergelijken en een weloverwogen keuze maken voor de hovenier die u de beste prijs aanbiedt, of die u een prettig gevoel geeft voor een samenwerking. De keuze is aan u. U hoeft alleen hier uw gegevens achter te laten en Verbouwing.nl regelt de rest!