Prijzen van een elektricien

verbouwing.nl

Gratis Elektricien Offertes

Vergelijk 6 elektriciens in uw regio!

Vergelijk altijd voordat u koopt, en bespaar 30% op uw kosten!

Haal een vakman in huis en kies altijd voor een professionele elektricien

Elektriciteit is in de tegenwoordige tijd nagenoeg onmisbaar. In uw huis en in uw huishouden is het de gewoonste zaak van de wereld. Je mist het pas op het moment dat het er niet is. Dat blijkt telkens weer wanneer er een grootschalige stroomstoring is. Dan blijkt hoeveel apparaten er in huis afhankelijk zijn van stroom en hoe u afhankelijk bent geworden van de apparatuur. Denk aan de noodzakelijke apparaten als de koelkast, de magnetron of elektrische kookplaat. Minder belangrijk, maar evengoed vervelend voor velen is het niet kunnen gebruiken van de TV, radio, computer of andere apparatuur.

Wanneer u een defect aan uw elektriciteitsnetwerk wilt verhelpen of bijvoorbeeld een nieuw netwerk of uitbreiding op uw bestaande netwerk wilt aanleggen, dan doet er verstandig aan altijd een professionele elektricien erbij te halen. Vraag hier gratis offertes aan van vakmannen en vergelijk. Elektriciteit is niet alleen onmisbaar geworden, het is ook gevaarlijk om er zelf mee te gaan knoeien. Zeker als u niet weet wat u doet is de investering in een elektricien meer dan de moeite waard.

Bespaar door te vergelijken

U kunt niet alleen tijdens werkzaamheden aan de elektriciteitsvoorziening een stroomstoot krijgen, met alle gevolgen voor uw gezondheid van dien. Ook kan door onvakkundig installatiewerk op een later moment kortsluiting en zelfs brand ontstaan. Dat zijn omstandigheden waar u liever niet mee van doen heeft, zeker niet wanneer de verzekering achteraf moet concluderen dat brand is ontstaan door uw eigen schuld. Daarom een professionele, erkende elektricien … altijd doen!
Het vergelijken van vakmannen is aan te raden. Tarieven kunnen sterk uiteen lopen. Vergelijken zorgt voor besparing.

Een elektricien weet waar hij mee bezig is. Hij kent de gevaren en de risico's en weet ook hoe hij deze kan uitschakelen. Een professionele elektricien heeft het juiste gereedschap en gebruikt goede materialen zoals snoeren, kabels en inbouwdozen of opbouwdozen. U mag ervan uit gaan dat de elektricien de klus altijd sneller kan doen dan wanneer u zelf aan de slag gaat.

Prijzen van een elektricien

U huurt een elektricien in veelal op basis van een uurtarief. Dit uurtarief ligt gemiddeld tussen de 40,00 en € 50,00. Let u wel op de bijkomende kosten die een elektricien bij u in rekening kan brengen: voorrijdkosten, benzinekosten (kilometerprijs), parkeerkosten, huren van materiaal zoals een steiger voor werkzaamheden op hogere plekken. Ook kunnen toeslagen op het uurtarief van toepassing zijn, onder andere voor werken op hoogte of wanneer er in avonden of weekenden gewerkt moet worden. U doet er verstandig aan om met de elektricien goede afspraken vooraf te maken. Wat valt binnen het tarief en wat erbuiten? Vraagt u ook naar een inschatting van het aantal uren dat de elektricien denkt nodig te hebben.

Nog verstandiger is om uw project of klus te laten offreren door meerdere elektriciens. U kunt met meerdere offertes op tafel een goede vergelijking maken en kiezen voor de elektricien die u het beste past of u de scherpste tarieven heeft geboden. Verbouwing.nl helpt u hierbij door u op zeer eenvoudige wijze in contact te brengen met meerdere elektriciens bij u in de buurt. Laat uw gegevens achter, een korte beschrijving van uw klus, en de rest wordt voor u geregeld. U ontvangt gratis en vrijblijvend meerdere offertes!