Bij verbouwing.nl zijn meer dan 500+ dakdekkers aangesloten

Vergelijk vrijblijvend dakdekkers en bespaar tot wel 30%

Uw woning kan toe zijn aan een nieuw dak. Dat kan door slijtage, ouderdom of door andere omstandigheden komen. Verbouwing.nl weet dat u voor een grootse klus staat en dat er een flinke investering van u wordt verwacht. Niet alleen in geld, maar ook in tijd en energie. Wij kunnen u helpen met het aanvragen van offertes specifiek voor uw situatie.

Prijzen van een nieuw dak

Een nieuw dak leggen is een ingrijpende klus. Zeker wanneer het een vervanging van het dak van uw woning betreft en u uw oude dak eerst moet verwijderen. Naast de grote hoeveelheid werk, kunt u ook niet gedurende een te lange periode zonder dak op het huis blijven. Tijd geeft een extra druk. Makkelijker is het aanleggen van een nieuw dak op een nieuwe uitbouw of aanbouw aan de woning.

Vaak gaat het vervangen van een dak gepaard met andere werkzaamheden zoals het aanbrengen van dakisolatie. Het voordeel van het verwijderen van dakdelen, is dat u overal goed bij kunt en bijvoorbeeld dakisolatie goed kunt plaatsen. Sterker nog, er zijn zelfs bouwmaterialen, zoals dakpanelen die de dakisolatie geïntegreerd hebben. Zo kunt u bouwen en isoleren in één keer.

Vaak gaat het vervangen van een dak gepaard met andere werkzaamheden zoals het aanbrengen van dakisolatie. Het voordeel van het verwijderen van dakdelen, is dat u overal goed bij kunt en bijvoorbeeld dakisolatie goed kunt plaatsen. Sterker nog, er zijn zelfs bouwmaterialen, zoals dakpanelen die de dakisolatie geïntegreerd hebben. Zo kunt u bouwen en isoleren in één keer.

Gemiddelde prijzen voor een nieuw dak liggen tussen de € 50,00 en € 80,00 per vierkante meter (m2). De prijsverschillen komen voort uit onder andere het soort dakbedekking en uw keuze voor wel of geen isolatie. Laat werkzaamheden aan uw dak bij voorkeur altijd uitvoeren door een erkende dakdekker. Dan weet u dat het werk goed gebeurt. De dakdekker heeft het juiste gereedschap, gebruikt goede materialen en kan buigen op kennis en ervaring. Bovenal geniet u van garantie.

Wij kunnen u helpen met het aanvragen van offertes specifiek voor uw situatie.
Hier kunt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen.

Bespaar door te vergelijken

Door meerdere prijsopvragingen te doen krijgt u een beter beeld van wat een dakdekker voor een bepaald bedrag doet. In het algemeen kan er gezegd worden dat consumenten die de prijs van dakdekkers vergelijken tot wel 30 procent kunnen besparen op hun kosten.

Prijzen van een dakdekker

U kunt een dakdekker inhuren voor reparatie- of herstelwerkzaamheden aan uw dak. Een dakdekker rekent dan in veel gevallen met een prijs per uur of een prijs per m2. U moet dan rekening houden met bijkomende kosten zoals materiaalkosten.

U kunt ook met uw dakdekker afspraken maken voor het gehele project. Zeker bij het plaatsen van een nieuw dak of vervangen van een bestaand dak, is dat raadzaam. Hierbij kunt u uitkomen op een veel lagere gemiddelde prijs per uur of per m2. Een korting die kan oplopen tot wel vele honderden euro's. Wist u dat u het BTW tarief voor dakdekkers in de 6% schaal valt? Dit is wel onder de voorwaarde dat er gebruik wordt gemaakt van energiebesparende materialen. Een steuntje van de overheid die uw project financieel aantrekkelijker maakt.

Waar vind ik een dakdekker?

Waar vindt u dakdekkers bij u in de buurt? Geen zorgen, Verbouwing.nl heeft deze voor u allang gevonden en brengt ze graag met u in contact. Laat hier uw gegevens en korte projectbeschrijving achter en Verbouwing.nl laat meerdere dakdekkers een gratis en vrijblijvende offerte uitbrengen. Deze offertes kunt u vergelijken en u kiest voor de meest aantrekkelijke offerte. Door te vergelijken bespaart u flink op de kosten.