Kosten loodgieter

verbouwing.nl

Loodgieters bij u in de buurt

Vergelijk 6 loodgieters in uw regio! Vrijblijvende offertes.

Vergelijk altijd voordat u koopt, en bespaar 30% op uw kosten!

 

Een lekkende kraan, een verwarming die het niet doet, lekkage in de badkamer of een verstopping in de afvoer. Het zijn zo maar wat voorbeelden waar we allemaal wel eens mee te maken hebben gehad. Indien u een beetje handig bent, kunt u kleine defecten wellicht zelf repareren. Wat als het werk toch complexer is dan u dacht? Of wanneer u zo handig bent? U doet er verstandig aan om dan een professional in te schakelen: de loodgieter.

 

 

Wat doet de loodgieter?

U kunt een loodgieter inschakelen voor onder andere de aanleg van en het onderhoud aan waterleidingen, sanitair, riolering en verwarmingsinstallaties. Onder het laatste valt ook bijvoorbeeld uw CV-ketel. De loodgieter schakelt u ook in voor werkzaamheden aan uw dakbedekking. Een lekkage kan bijzonder vervelend zijn. De loodgieter helpt u graag bij de aanleg of het herstel van uw dak. Denk hierbij ook aan het loodwerk , zoals het schoorsteenlood, of uw (zinken) dakgoten en afvoerpijpen. 
 

Wanneer komt de loodgieter?

U kunt altijd een loodgieter of installatiebedrijf bellen bij u in de buurt en een afspraak maken om naar uw defect of klus te komen kijken. Er zijn honderden loodgieters en installatiebedrijven in Nederland en dus altijd één bij u in de buurt. 
 
Wilt u graag in contact komen met een loodgieter bij u in de buurt? Verbouwing.nl helpt u graag en brengt u gratis in contact met meerdere loodgieters. U hoeft alleen u contactgegevens en een korte beschrijving van uw klus op te geven. U ontvangt snel en gratis meerdere offertes van ervaren loodgieters!
 
Soms is een loodgieter dringend nodig, zoals bij een acute verstopping van uw afvoer, waarbij de inhoud van het riool uw huis in loopt. Daar zit u niet op te wachten en u heeft per direct hulp nodig! Veel loodgieters hebben hun dienstverlening hierop aangepast en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. De kosten van een loodgieter die op een avond, in de nacht of in het weekend komt, liggen hoger door een toeslag die zij in rekening brengen.
 

Kosten van een loodgieter

U doet er altijd verstandig aan om vooraf duidelijke prijsafspraken te maken met uw loodgieter, voor hij aan de slag gaat. Zo weet u welke kosten van een loodgieter u zeker kunt verwachten. Over onverwachte kosten maakt een afspraak dat deze alleen in overleg met u en na uw goedkeuring gemaakt kunnen worden. De kosten van een loodgieter worden op verschillende manieren berekend. Het tarief van een loodgieter kan zijn opgebouwd uit bijvoorbeeld voorrijdkosten, kilometerkosten, materiaalkosten en/of uurloonkosten. Houdt u ook rekening met bijvoorbeeld parkeerkosten? Sommige loodgieters rekenen géén voorrijdkosten, maar nemen hun reistijd mee als werktijd in de prijsopgave. Kiest u voor een loodgieter in de buurt, dan kan dit voor u voordeliger zijn. Komt de loodgieter van ver, dan kunt u beter een afspraak over éénmalige voorrijdkosten maken. 
 
De uurloon kosten voor een loodgieter liggen gemiddeld tussen de € 45,00 en € 60,00. Daar komen toeslagen bij wanneer de loodgieter in de avond of in het weekend komt. Voor een avond- of zaterdagklus kun je op +50% op het reguliere tarief rekenen. Op een zondag kan dat tot wel +100% zijn. Voor ontstoppingen worden door de loodgieter veelal andere kosten per uur gerekend, omdat dit werk meer complex is en gebruik van veel gereedschappen vergt. Vaak is een ontstopping wel binnen een uur opgelost. Wilt u in contact komen met een loodgieter bij u in de buurt? Wilt u weten welke kosten van de loodgieter u kunt verwachten voor uw project of klus? Verbouwing.nl helpt u graag verder en brengt u in contact met meerdere loodgieters die u gratis en vrijblijvend een prijsopgave kunnen toezenden. U drukt eenmaal op de knop en Verbouwing.nl helpt u verder!