Bij verbouwing.nl zijn meer dan 500+ behangers aangesloten

Vergelijk vrijblijvend behangers en bespaar tot wel 30%

U wilt een nieuwe, frisse uitstraling geven aan uw interieur? U fleurt uw woning zeker op met een nieuwe kleur. U kunt de kwast oppakken en gaan schilderen, maar steeds meer mensen kiezen weer voor behang. En dat is niet zomaar: er zijn veel verschillende soorten behang, dus ook altijd een behang dat past bij uw smaak, wensen en voorkeuren! Ziet u op tegen het werk? Huur dan een professionele behanger in. Hij helpt u graag!

Een nieuw behang

Behang is er in vele soorten. U kunt niet alleen kiezen uit effen behang in elke kleur die u kunt bedenken. Er is behang met een patroon, een tekening van een stripheld, fotobehang (wat u ook zelf kunt laten maken van uw favoriete foto’s, behang met reliëf en er is zelfs behang van uiteenlopende materialen. Denkt u aan behang van bamboe of stof. Ook het zogeheten glasvezelbehang heeft sterk aan populariteit gewonnen. Kortom, de keuze is eigenlijk aan u. Er is voor elke smaak, elke woonstijl en elk budget een passend behang te vinden. Wist u dat u, wanneer u uw woning wilt opfleuren of een metamorfose wilt geven, niet eens alle muren hoeft te behangen? Soms heeft het behangen van één muur al een verrassend effect op de uitstraling van uw woning!

Zelf doen of laten doen?

“Behangen kun je makkelijk zelf!” Dat wordt veelvuldig beweerd en het is inderdaad een klus die u zelf kúnt doen. Een goede voorbereiding is hierbij essentieel; heeft u al het materiaal in huis, dan kunt u met goede wil en frisse moed aan de slag! Behangen is een kwestie van zorgvuldig werken, blijven nadenken waar u mee bezig bent en vooral rustig de tijd ervoor nemen. Afhankelijk van uw situatie kunt u direct aan de slag, nadat u uw muur schoon heeft gemaakt. U kunt over een bestaand behang heen plakken. In andere gevallen dient u eerst een oud behang te verwijderen. Daar zijn handige gereedschappen voor, zoals een stoommachine. Ziet u dat allemaal niet zitten, of heeft u niet het vertrouwen dat het goed zal komen als u zelf aan de slag gaat, dan kunt u een professionele behanger inschakelen. De behanger komt u graag helpen!

Wilt u gaan behangen en heeft u graag ondersteuning van een professionele behanger? Klik hier!

Waarom een behanger?

Een professionele behanger weet waar hij mee bezig is. Hij heeft op eerdere projecten veel ervaring opgebouwd: hoe pak je bijvoorbeeld moeilijke hoeken aan? Hij heeft het juiste gereedschap, weet hier mee om te gaan. Hij kan door zijn kennis en ervaring snel, effectief en efficiënt werken. De professionele behanger heeft uw project zeker eerder klaar dan wanneer u zelf aan de slag gaat. De behanger levert kwalitatief hoogstaand werk af, daar huurt u hem voor in. Misschien heeft de behanger zelfs goede tips voor u, die u kunnen helpen bij het kiezen van het juiste behang. Dáárom kiest u voor een professionele behanger!

Kosten van een behanger

Een ervaren behanger helpt u bij uw behangproject. De kosten van een behanger kunnen op verschillende manieren worden berekend. Veel gebruikte methoden om de kosten van een behanger te berekenen zijn: per vierkante meter (m2), per uur, per rol of een totaalprijs voor het project. U kunt uiteenlopende prijzen tegenkomen. U doet er altijd verstandig aan om een offerte op te vragen bij meerdere behangers. Zo kunt u goed vergelijken en kiezen voor de behanger die u het beste aanbod doet.

Richttarieven die u kunt hanteren voor het berekenen van de kosten van een behanger, zijn circa € 17,50 per rol of € 15,00 per uur. Wat u ook wilt afspreken met uw behanger, zorgt u ervoor dat u duidelijke afspraak vooraf heeft gemaakt met de behanger! Dat voorkomt een discussie achteraf.