Goedkope schilder


verbouwing.nl

Gratis Schilder offertes


Vergelijk 6 schilders in uw regio!

Vergelijk voordat u koopt, en bespaar 30% op uw kosten!


Een goede schilder hoeft niet per definitie duur te zijn. Die misvatting wordt veel gemaakt. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat schilderen door velen wordt gezien als een activiteit die ook makkelijk zelf gedaan kan worden. En waarom zou je betalen voor iets dat je zelf kunt doen? Anders ligt dat bij een metselaar, elektricien of loodgieter.


Is een goedkope schilder een goede schilder


Toegegeven, met een beetje goede wil kan iedereen klein schilderwerk zelf verrichten. Maar weet waar u aan begint. Schilderen is secuur werk. U moet rekening houden met het soort verf dat u gebruikt. Is het geschikt voor de ondergrond waarop u gaat schilderen? Is het voor binnen of buiten, op waterbasis of acryl? Kunt u beter met kwast of roller schilderen? U wilt een mooi, strak resultaat en bij voorkeur niet over een jaar weer alles opnieuw moeten schilderen. 


Een goede schilder is een ware professional. Hij weet alles over verschillende soorten verf voor binnen en voor buiten, de ondergrond en materialen als kwasten en rollers. De schilder werkt snel en efficiënt. Uw klusproject zal snel zijn geklaard, zodat u minder lang in de rotzooi blijft zitten. En ook al kunt u wellicht zelf goed schilderen, de schilder zal waarschijnlijk door zijn kennis en ervaring kwalitatief beter werk afleveren. Het is immers zijn vak! En een goede schilder kan ook een goedkope schilder zijn!


Schilders uit uw regio willen u graag helpen bij uw klus. Zij zijn bereid om concurrerende prijzen aan te bieden. U kunt deze scherpe prijzen opvragen via een offerte. Via Verbouwing.nl heeft u met één druk op de knop direct contact met meerdere goedkope schilders bij u uit de regio. Zij zenden u een offerte met een scherpe prijs. De offertes die u ontvangt kunt u vergelijken en de beste aanbieding haalt u er uit! Zo kunt u veel geld besparen op uw schilderwerk. Veel mensen zijn u via Verbouwing.nl al voorgegaan en hebben zo een goedkope schilder gevonden! Een goede schilder hoeft niet duur te zijn.


Prijzen van een goedkope schilder


U kunt een onderscheid maken tussen de binnenschilder en de buitenschilder. De prijs voor binnen schilderwerk wordt veelal berekend per vierkante meter (m2) of per uur. De gemiddelde prijzen liggen rond € 30,00 a€ 35,00 per m2 of € 35,00 a € 40,00 per uur. Het schilderen van grote oppervlakken, zoals muren en plafonds, wordt vaak per m2 berekend. Fijn schilderwerk daarentegen, zoals trappen, leuningen, kozijnen en deurposten wordt veelal per uur afgerekend.


Het schilderen van muren en plafonds met Latex wordt ook wel sauzen genoemd. Voor het sauzen wordt gemiddeld € 10,00 per m2 gerekend. Eventueel benodigde voorbereidende werkzaamheden, zoals voorstrijken (voorbehandelen van het oppervlak voor betere hechting) of het moeten aanbrengen van méér dan twee lagen, kan extra kosten met zich meebrengen. In een nieuwbouw of casco ruimte kan er mogelijk met een verfspuit worden gewerkt om bijvoorbeeld een laag Latex aan te brengen. Het werk is daarmee relatief makkelijk geworden, waardoor prijzen ook scherper zijn: vanaf € 6,00 per m2.


De buitenschilder werkt in veel gevallen op basis van een totaalprijs. Er wordt een prijs afgesproken voor al het buitenschilderwerk, inclusief schuren en lakken. Het schilderen van uw houtwerk aan de buitenzijde van uw woning moet gemiddeld eens per 5 jaar gebeuren om het in topconditie te houden. Het houtwerk dat is gericht op het zuiden en westen heeft het meest te verduren van het weer, met name de zon.


Besparen door vergelijken offertes


Zet u de prijzen van de goedkope schilder gerust af tegen de tijd en energie die u er in moet steken om het schilderwerk zelf te klaren. Vergeet u niet bijkomende kosten voor materialen, zoals de verf, kwasten en/of rollers, afdekzeil, tape en al dan niet meer? Heeft u een baan, dan werkt de schilder voor u terwijl u zich kunt concentreren op uw werk. Ziet u het nog zitten om na werktijd de kwast ter hand te pakken?


Het opvragen van offertes bij verschillende schilders kan u veel geld besparen. Schilders willen u graag helpen en zetten hun tarieven daarom al scherp neer. Hoe weet u wat het scherpste is? Simpel … door meerdere offertes naast elkaar te leggen. Via Verbouwing.nl hoeft u meer één keer uw gegevens en een korte beschrijving van uw klus door te geven. Meerdere goedkope schilders uit uw eigen regio zullen snel reageren met een offerte! U kiest voor het beste aanbod. Velen gingen u al voor. U bent toch geen dief van uw eigen portemonnee?