Aannemer verbouwing huis

verbouwing.nl

Gratis Aannemer Offertes

Vergelijk 6 aannemersin uw regio!

Vergelijk altijd voordat u koopt, en bespaar 30% op uw kosten!

Wanneer u verbouwingsplannen heeft, dan zijn er veel zaken waar u aan moet denken. Belangrijk is goed voor ogen te hebben wat u wilt bereiken. Wat is het gewenste eindresultaat? Om dit te bereiken heeft u waarschijnlijk verschillende partijen nodig. Dat kan een metselaar of timmerman zijn, een elektricien voor de stroomvoorziening, een stukadoor of schilder voor de afwerking. Daarnaast wilt dat de ene duurbetaalde professional niet hoeft te wachten op de ander. Een goede planning is van belang. U wilt vanzelfsprekend ook weten hoeveel geld u uitgeeft en waaraan? Een budgettering geeft u een richtlijn, zodat u achteraf niet voor onplezierige verrassingen komt te staan.

Dat zijn veel punten om uw aandacht bij te houden. Als u gaat verbouwen, terwijl u ook nog een fulltime baan heeft, dan kunt u rekenen op een drukke periode. Afhankelijk van uw project, zult u ook nog in de rotzooi komen te zitten. Even bijkomen op de bank wordt dan lastig. Zie u hier tegenop, dan is er een oplossing nabij: kijk hier voor een aannemer voor de verbouwing van uw huis.

Op zoek naar een aannemer bij u uit de buurt om even mee te sparren? Via Verbouwing.nl vindt u ze makkelijk. Laat uw gegevens en een korte beschrijving van uw klus achter en binnen no-time zullen meerdere aannemers reageren op aanvraag. Zij zullen een offerte uitbrengen. Door de offertes van verschillende aannemers te vergelijken, kunt u kiezen voor het voordeligste aanbod. Zo kunt u vele euro’s besparen op het inhuren van een aannemer voor de verbouwing van uw huis.

Wat doet een aannemer bij verbouwing van uw huis?

Een aannemer is een bedrijf of een enkele persoon welke de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt  voor uw gehele bouw- en verbouwproject. Dit betekent de verantwoordelijkheid voor het resultaat én de weg daar naar toe. U maakt afspraken over het opleveren van het gehele project, zoals het resultaat, de (vaste) prijs en de opleverdatum. Deze afspraken legt u contractueel vast. Dat geeft u zekerheid over wat u kunt verwachten. U kunt samen met de aannemer continu monitoren of de afspraken nagekomen (kunnen) worden. Zo niet, dan kunt u bijtijds in overleg treden met de aannemer. U voorkomt met een erkende aannemer vervelende verrassingen achteraf. Zo hoort het. 

De aannemer coördineert gedurende de bouw of verbouwing alle taken. Hij weet welke werknemer of externe professional op welke momenten bezig zijn en waarmee. Zo staat de schilder niet op de stoep, terwijl de kozijnen nog niet zijn geplaatst .. om een voorbeeld te noemen. Een aannemer houdt ook het afgesproken budget goed in de gaten. Hij heeft een netwerk aan contacten en weet waar hij welke kennis, kunde of materialen het beste halen kan. Tegen de meest gunstige voorwaarden vanzelfsprekend.

Verbouwing.nl brengt u graag in contact met meerdere aannemers. Zij kunnen u adviseren en gratis en vrijblijvend een offerte uitbrengen voor uw project. Met meerdere offertes in de hand, kunt u vergelijken en kiezen voor de voordeligste aannemer of de aannemer die u het beste gevoel geeft.

Prijzen van een aannemer voor de verbouwing van uw huis

Het is niet mogelijk om te spreken van: de prijzen van een aannemer. De aannemer werkt immers voor u. Uw projecten uw wensen richting de aannemer bepalen met name wat de aannemer kan verdienen. Pas al hij weet wat u van hem verwacht, kan hij u een offerte uitbrengen. Welke soorten prijsafspraken kunt u maken met de aannemer?

·         Vaste prijs voor het gehele project

·         Richtprijs voor het gehele project

·         Variabele prijs op basis van gewerkte uren door de aannemer aangevuld met kosten voor gebruikte materialen.

Bij een vaste prijsafspraak mag de aannemer, zoals de naam al aangeeft, géén prijswijzigingen meer doorvoeren. Dit geeft u 100% zekerheid. Spreekt u daarentegen een richtprijs af, dan is dit een schatting van de prijs door de ondernemer. U kunt aan het einde van het project dus meer hebben betaald. Let op, dat mag nooit meer dan 10% zijn van de afgesproken richtprijs en prijsafwijkingen moeten bijtijds door de aannemer met u zijn besproken. Vanzelfsprekend moet ook akkoord zijn gegaan. Bent u akkoord gegaan met extra kosten, vergeet u dan niet om een gespecificeerde rekening te vragen? Wanneer u besluit te werken met de aannemer op basis van gewerkte uren en gebruikte materialen, dan weet u vooraf niet wat u gaat betalen. Het is wel belangrijk om in de offerte zowel het uurtarief en de prijs voor de materialen, (huur van) hulpmiddelen en eventueel vervoer, op te nemen. U kunt als richtpunt een gemiddeld uurtarief voor een aannemer tussen de € 30,00 en € 45,00 per uur aanhouden. Hierbij speelt regionale spreiding ook een rol. In de Randstad is de aannemer gemiddeld wat duurder dan elders in het land.

Aandachtspunten bij inschakelen van een aannemer

De aannemer heeft van u volledige en juiste informatie over uw project nodig voor het maken van een offerte. De prijsopgave is immers gebaseerd op hetgeen u hem opgeeft. Als de door u aangeleverde informatie niet correct of volledig blijkt te zijn geweest, dan mag de aannemer een prijsafspraak aanpassen. Zelfs al heeft u een vaste prijs afgesproken met uw aannemer. Let wel, de wijziging moet daadwerkelijk gegrond zijn.

Aannemers bij u uit de regio willen u graag helpen. Daarom doet u er verstandig aan uw project te laten offreren door meerdere aannemers, bijvoorbeeld 4 of 5. U zult zien dat aannemers uw project al binnen proberen te halen door scherpe prijzen aan te bieden. Door offertes goed te vergelijkheden en eventueel te onderhandelen met één of enkele aannemers op basis van de laagste prijzen in de offertes, kunt u veel euro’s besparen. Waar vindt u deze aannemers bij u in de buurt? Verbouwing.nl helpt u graag hierbij en brengt u direct in contact. Snel en gratis. En de offertes zijn vrijblijvend, zodat u nergens aan vast zit. Vele mensen gingen u al voor en hebben Verbouwing.nl gebruikt als start van hun verbouwproject.